ARTEXPO presenteert: Made with Love

Made with Love: een fashionable Artexpo van kleding, sjaaltjes en accessoires gemaakt door Ariëlle van der Vaart en Danika van Kaathoven. Hier zie je niet alleen het eindresultaat, maar word je ook meegenomen in het maakproces van deze unieke fashionitems! De expo is te zien in bibliotheek Stad van 20 januari tot en met 8 maart op de 2e etage. Gratis toegankelijk!

Holy Waste

Al eerder heeft Ariëlle haar werk mogen vertonen. Zo was haar collectie ‘Holy Waste’  afgelopen jaar te zien tijdens de Mercedes-Benz FashionWeek! Ariëlle studeerde af aan het Amsterdam Fashion Institute. Ze is van mening dat het belangrijk is een stap terug te nemen en onze kleding veel meer te waarderen. Tegenwoordig koop je soms een T-shirt voor maar € 2,-, maar hoe komt dat T-shirt in de winkel terecht? Wat wordt ervoor gebruikt, hoe wordt het gemaakt? Als ontwerper probeert zij haar visie te delen door zich bewust te zijn van bijzondere technieken en het gebruik van duurzame materialen.

Made With Love

Vrij en speels

Met oog voor detail, materiaal, kleur en een speelse kijk op alledaagse objecten creëerde Danika van Kaathoven een oneindig proces van het vormen van nieuwe silhouetten. Danika van Kaathoven studeerde product design aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. In haar werk duikt ze in de wereld van alledaagse objecten. Ze observeert en speelt met hun regels en interpretaties om zo nieuwe vormen en silhouetten te ontdekken die zich schuilhouden in het dagelijks leven. Voor haar zijn de materiaalexperimenten die voorafgaan aan een bepaald product even belangrijk als het eindresultaat. Het vrije en speelse proces laat zien waar de liefde voor creëren begint.

Made with Love

Een artexpo ter informatie, ter inspiratie, om van te genieten en om zelf te creëren. Made with Love!