Sporten: ben jij ook een sporter of net als ik meer een sportkijker?

Sporten … ik kan er uren naar kijken. Zelf beperk ik het sporten tot een lesje Pilatus in de week en een beetje rondfietsen door Almere. Maar is er tennis op tv, dan volg ik dat van begin tot eind, liefst alle wedstrijden die worden uitgezonden. En nu is er voetbal op tv, maar zonder Oranje kan ik me er nog niet toe zetten om te gaan kijken.sporten

Niks mooier dan tennis kijken!

Het hele jaar kijk ik er naar uit: hét tennistoernooi van Roland Garros in Parijs. Het duurt me altijd weer te lang voor het begint. En nu is het alweer afgelopen. Ik heb er weer van genoten, vooral de wedstrijden met die onbekende italiaan waren boeiend. Ik voorspelde al een finale met deze Marco Cecchinato tegen Rafael Nadal. Maar helaas, toen was hij er al uit. Maar hij heeft wel op een bijzonder boeiende wijze Novak Djokovic uitgeschakeld. Ook het toernooi van Rosmalen is alweer geweest. Het wachten is nu op het toernooi van Wimbledon. Ik denk dat ik intussen om de tijd te korten een biografie van zo’n tennisser ga lezen, er staan er genoeg in de bieb! Je vindt ze op de afdeling Hoogspanning.

sporten

Het WK voetbal

Het WK voetbal is begonnen, dus kijken we allemaal. Allemaal? Vind je het nou ook niks om te gaan kijken zonder dat ons Oranje mee doet, lees dan eens een (auto)biografie van een Nederlandse voetballer. Of over een internationale held zoals Neymar. Typ de naam van je eigen held in de catalogus en lees zo’n bijzonder leesbaar sportboek deze zomer.

Speel je eigen spel

Ook kun je bij de bieb games lenen voor de xbox, psp enzo. Speel lekker je eigen potje voetbal! Of lekker ouderwets tennissen op de wii.

Wat is jouw favoriete sporters(auto)biografie? Laat het ons weten.