Blogger uitgelicht: @Chefmetlef Nigel van der Horst


Tattoo’s, lange haren, een welbedachte stijl en talent voor koken en fotografie kenmerken Nigel van der Horst. Of moet ik zeggen: chef met lef. @Chefmetlef Nigel heeft al meer dan 30.000 volgers op Instagram en dit getal blijft groeien. Zijn instagramfeed wordt gedomineerd door foto’s waarbij het water je in de mond loopt. Ikzelf laat me vaak inspireren door zijn blog of instagram. En ik hoef mij geen zorgen te maken over ongezond eten, want al zijn recepten zijn #healthy. Nigel kookt niet alleen, hij blogt ook over lifestyle en fashion.

Recepten

Elk recept dat Chef met lef Nigel deelt op zijn Instagram is een blogartikel op zijn website. Zijn talent en passie voor koken en fotografie heeft hij gecombineerd tot een aantrekkelijk uitziende verzameling van recepten en foto’s. Elk recept wordt kort en bondig uitgelegd en de voedingswaarden staan er ook bij. @Chefmetlef is al meerdere malen mijn redding geweest in de Albert Heijn tijdens een doelloze zoektocht naar een lekker gerecht voor ’s avonds.

Enkele voorbeelden (klik op de afbeeldingen om naar het recept te gaan):

Green+Apple,+Raisins+&+Cinnamon+Pancakes1

KANEEL & APPEL MET ROZIJNEN PANNENKOEKEN

Smokey+BBQ+Tempeh+Pizza12

SMOKEY BBQ GEGRILDE TEMPEH PIZZA

BBQ+Chickpea+Filled+Sweet+Potato3

GEVULDE ZOETE AARDAPPEL MET PITTIGE KIKKERERWTEN

Lifestyle

Met het merk ‘Chef met lef’ dat Nigel bouwt en met meer dan 30k volgers, wordt hij vaak uitgenodigd evenementen bij te wonen en daarover te schrijven. Je mag daarom wel zeggen dat Nigel als influencer wordt beschouwd door grote merken. Zo is hij laatst uitgenodigd om 22Fest bij te wonen, vroeg Albert Heijn hem zijn versie van hertenrack te demonstreren op het Kerstfestival en is hij bij de opening geweest van Johnnie Walker op Schiphol. Klik op onderstaande afbeeldingen als je de artikelen wilt lezen!

22 Fest

FESTIVAL REPORT: 22FEST

LANGZAAM GEGAARDE HERTENRACK OP HET KERSTFESTIVAL VAN ALBERT HEIJN

johhnie walker chef met lef

JOHNNIE WALKER HOUSE OPENT ZIJN DEUREN OP

@Chefmetlef

Check hieronder vier foto’s van zijn instagram. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden? Volgen!

– ?Choco-banana-coconut pancakes! –  CHOCOLADE BANAAN & KOKOS PANNENKOEKEN – Recept #linkinbio _

Een foto die is geplaatst door ❌ ❌ ❌ A M S T E R D A M ❌ ❌ ❌ (@chefmetlef) op

– ?Hawaiian Bruger? with a mango salsa #needIsaymore – Dit recept wil je niet missen daarom staat deze nu online #linkinbio – ????????

Een foto die is geplaatst door ❌ ❌ ❌ A M S T E R D A M ❌ ❌ ❌ (@chefmetlef) op

  • Boek
  • Boek
  • Boek