Culturele Zaken: Jukebox


De laatste tijd ga ik wat evenementen af, zo ook de evenementen van Cultuurfonds Almere. Genaamd, Culturele Zaken. Dinsdag 13 november om 19.30 uur is de laatste editie van 2018 Jukebox: U vraagt, Wij draaien! En dit is niet zomaar een editie. De locatie, datum en tijd zijn bekend. Het programma nog niet. Dit kun jij namelijk invulling geven! Hoe? Dat laat ik je in deze blog weten.

Ins & outs

Tijdens Culturele Zaken leer je alle ins en outs over ondernemerschap en cultuur. Niet in een avond natuurlijk. Iedere avond heeft een ander thema. Binnen dat thema kun je twee workshops volgen. Geheel gratis. De thema’s Marketing, Finance en Ondernemerschap zijn intussen al eens behandeld. Maar dat betekent niet dat je deze onderwerpen niet op kunt geven. Is er een onderwerp waar jij meer over wil weten? Stuur dit dan in naar info@cultuurfondalmere.nl. Je kunt jouw onderwerpen indienen voor 24 oktober.

Culturele Zaken: Jukebox

Workshops

Tijdens Jukebox: U vraagt, Wij draaien! kunnen er twee workshops plaatsvinden. Wat voor workshops kunnen dit zijn? Ik zet een aantal voorbeelden voor je op een rijtje:
• Een schrijfworkshop, waarin je leert hoe je een goed verhaal opbouwt.
• Een workshop financiën, waarin je leert hoe je de financiën van jouw culturele onderneming regelt.
• Een workshop over zichtbaarheid, waarin je leert hoe je een product/dienst/merk onder de aandacht kunt brengen.
• Een workshop Online Marketing, waarin je leert over jouw vindbaarheid op het internet!

Culturele Zaken: Jukebox

Over Culturele Zaken

Terwijl Almere groeit, groeit de culturele sector mee. Dit komt omdat Almeerders steeds ondernemender worden binnen de culturele sector. Daarom organiseert Cultuurfonds Almere avonden waar culturele ondernemers terecht kunnen met alle vragen die zij hebben. Hiervoor zijn er ook edities georganiseerd in samenwerking met Cultuur+Ondernemen. De evenementen vinden plaats in Reigers Inn, een ruimte voor vrijheid, experiment en verbinding.