DAD: de gedachten van Nasrdin Dchar als aanstaande vader


Het ene moment ben je in de wolken en het andere moment ben je doodsbang. In wat voor een wereld groeit jouw kind straks op? Hoe bereid je je voor op nieuw leven waar je volledig verantwoordelijk voor bent? Een onschuldig leven, in deze tijd? Hoe pak je dat het beste aan? Het vaderschap is voor Nasrdin dan ook een confrontatie met zijn roots en hoe belangrijk die voor hem zijn. Welke elementen van het land, de cultuur, het geloof van zijn ouders – al die dingen die hij zo vanzelfsprekend heeft meegekregen in zijn opvoeding ‐ gaat hij overdragen aan zijn kind? Hij vertelt het in zijn voorstelling DAD.

Toekomstige vader

Nasrdin Dchar weet als toekomstige vader alles van deze confrontaties af. In z’n nieuwe voorstelling DAD neemt hij je mee in zijn verhaal over vaderschap, generaties, emigratie. Over toen, nu en straks. Over hier en daar. Over angst en over liefde – in zijn meest persoonlijke, urgente en actuele voorstelling tot nu toe. Nasrdin: ‘Mijn bedoeling was om een persoonlijk verhaal te vertellen, over een onderwerp dat mij na aan het hart ligt, op een manier die mensen in hun hoofd én in hun hart zou raken. Met emotie, openhartig en vooral met veel humor. Ik ben er heel trots op dat dat, gezien alle mooie recensies en de overweldigende reacties van mensen die de voorstelling inmiddels hebben gezien, aardig is gelukt!’

Korting

De nieuwe bibliotheek heeft een leuke korting geregeld. Speciaal voor jou. Mail je naam en gegevens naar ticketshop@kaf.nl en benoem ‘DAD actie’ als onderwerp. Je bestelt dan een ticket voor €15,- in plaats van €19,50. DAD is te zien op 9 december om 20.30 uur in Kunstlinie Almere Flevoland. Meer weten? Check dan de site van KAF.