Dag van de Ondernemer: 16 november 2018

Vandaag is het de Dag van de Ondernemer, een dag waarop ondernemers in het zonnetje worden gezet en we het ondernemerschap vieren. Wist je dat de nieuwe bibliotheek ook ondernemerschap ondersteunt? Lees vooral verder als je benieuwd bent op welke manier we dat doen. 

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’. Dit jaar vieren wij de Dag van de Ondernemer op vrijdag 16 november. (Bron: www.dagvande ondernemer.nl)

Dag van de Ondernemer: wat de nieuwe bibliotheek te bieden heeft voor ondernemers

1. Werkplekken

Wist je dat je als ondernemer altijd welkom bent om aan een van de vele werkplekken te werken? Kies een plek uit die jou fijn lijkt, zet je laptop neer, maak gebruik van de gratis wifi en laat je inspireren. Door mede-ondernemers, door tijdschriften of de krant van vandaag te lezen of door de grote collectie boeken die je binnen handbereik hebt. Trek in wat te eten of te drinken? Loop even naar het nieuwscafé en je kunt er daarna weer tegenaan.

2. Zalen

Wist je dat je in de nieuwe bibliotheek ook zalen kunt huren? Bijvoorbeeld het nieuwe lokaal als je een training wilt organiseren. Of de nieuwe zaal voor een event; daar kun je ruim 100 mensen in een prachtige zaal, met uitgebreide technische mogelijkheden, welkom heten. Maar ook voor een kleine meeting of coachingsgesprek kun je bij ons terecht. De nieuwe kamer is daar perfect voor.

3. ZEPservice

Wist je dat je met onze online tool ZEPservice toegang hebt tot meer dan 10.000 actuele artikelen uit relevante bronnen van hoge kwaliteit? Op je gepersonaliseerde dashboard zie je alleen de voor jou relevante artikelen, waardoor je altijd snel up-to-date bent. Je kunt ZEPservice gratis proberen! Wil je meteen gebruikmaken van alle functionaliteiten, waarmee je toegang hebt tot alle categorieën en artikelen? Ga dan gelijk voor de premium versie.

4. Events

Wist je dat we regelmatig events organiseren die interessant zijn voor ondernemers? Volgende week woensdagavond staat bijvoorbeeld Fempreneur in the City op het programma; Amber van Leeuwen (the Social Goodgirl) vertelt hoe je Instagram Stories effectief gebruikt voor jouw business en community. En binnenkort kun je deelnemen aan een workshop smartphone fotografie.

Ben jij ondernemer? Dan heten we je van harte welkom om de nieuwe bibliotheek als jouw kantoor te gebruiken. Tot snel!