Dag van het Jonge Kind, speciaal voor professionals!

Van 16 tot en met 21 april is het de Week van het Jonge Kind Almere. Een week met extra aandacht voor kinderen van 0 t/m 6 jaar, want hoe belangrijk zijn deze eerste jaren waarin zoveel grote (ontwikkelings)stappen worden gemaakt. Vrijdag 20 april staat in het teken van de Dag van het Jonge Kind, zaterdag 21 april sluiten we de week af met het Jonge Kind Festival. Beide vinden plaats in bibliotheek Stad.

Dag van het Jonge Kind

Dag van het Jonge Kind

Dit jaar heeft de Week van het Jonge Kind het thema ‘gezonde opvoeding’. Maar wat is nu gezonde opvoeding? Tijdens de Dag van het Jonge Kind, speciaal voor professionals, inspireren we je graag met een congres! Met lezingen van Marianne de Valck over ‘het nieuwe spelen is oud’ en Denise Bontje met ‘Mediaopvoeding, een taak van de professional?’

Gezond

Nieuwsgierig naar wat het Jonge Kind betekent voor je collega’s en hoe zij ‘gezond’ met situaties omgaan? Volg dan één of meer van de inspirerende workshops. Want er zijn genoeg thema’s die ons bezighouden! Van seksuele opvoeding tot voorlezen en van hoogbegaafdheid tot emotioneel welbevinden van het jonge kind! Het complete programma is te vinden op de website van de Week van het Jonge Kind.

Informatiemarkt

Neem je daarmee nog niet genoeg ‘gezonde’ informatie mee naar huis? Loop tussen de workshops en lezingen dan nog even over de informatiemarkt en ga tijdens de lunch in gesprek met andere professionals uit het lokale werkveld. Het doel van de dag is gezond naar huis met veel inspiratie om de week erna weer vol aandacht met de zo belangrijke levensfase van onze toekomst te werken. Ben je inmiddels overtuigd dat je erbij moet zijn? Schrijf je dan hier in. De toegang tot het congres is gratis!

Laat je inspireren, sta deze week een keertje extra stil bij wat voor jou gezonde opvoeding is en zorg dat je er 20 april bij bent! Veel plezier!