Digitaal winterlezen


December kan best stressvol zijn met alle voorbereidingen voor de feestdagen. Tegelijkertijd kan deze periode ook juist heel fijn zijn. Lekker op de bank met een warm drankje om een goed boek te lezen. Omdat niet iedereen deze dagen evenveel tijd heeft, heb ik alvast een selectie gemaakt. Keuze genoeg! Bovendien zijn het e-books, dus je hoeft niet te sjouwen. Even downloaden en lezen maar. Winterlezen (tijdens de feestdagen) is nog nooit zo makkelijk geweest! 

500+ pagina’s

Naar mijn bescheiden mening is dit een aparte categorie lezers: mensen die van dikke boeken houden. En dan wordt het pas interessant bij 500 pagina’s of meer. Dus eigenlijk voor diegene die tijdens de feestdagen niet hoeven te werken of 4-gangen menu’s moeten voorbereiden 

Winterlezen

Een familiegeschiedenis over de strijd om vooruitgang tijdens houtkap-industrie in Noord Amerika.

Winterlezen

Een psychologische thriller over vriendschap, verraad, familiegeheimen en religieuze overtuigingen.

400+ pagina’s

Misschien ben je wel druk met de feestdagen maar heb je toch nog een paar extra dagen voor jezelf. Deze spannende boeken zijn uitermate geschikt om tussendoor te lezen!

Winterlezen

New York, 1940. Anna infiltreert de maffia om de verdwijning van haar vader op te lossen.

Winterlezen

Harry heeft een mislukte date. Vlak daarna ontdekt hij dat zijn date later slachtoffer is van een moord.

300+ pagina’s

Na al het feestgedruis is dit een perfecte categorie om ter ontspanning vlak voor het slapengaan te lezen.

Winterlezen

Er zijn weinig artiesten die het lukt om tijdens hun leven een legende te worden. Matt Thorne schrijft over zijn muziek maar ook de mens achter de muzikant.

Winterlezen

Alert: een echte chicklit. Nina wordt assistent van wereldberoemde DJ Q. Volgens haar contract moet zij álles voor hem doen.

 200+ pagina’s

De middenmoot: goede verhalen die lekker weglezen. Uitdagend voor de geoefende lezer maar ook te doen voor iedereen die ‘even’ iets wil lezen.

Winterlezen

Jared Snow is gedachtelezer in dienst van de politie. Bij het opsporen van een crimineel ontdekt hij dat zij allebei een tatoeage hebben van een slang met een rode staart. Wat heeft dit te betekenen?

Winterlezen

Velen kennen zijn boek “Het wonderlijke voorval met de hond in de nacht” maar Mark Haddon heeft ook hele fantasierijke korte verhalen geschreven.

 

100+

In de categorie: wil ik dit weten … maar misschien toch wel interessant. Met maar amper 100 bladzijden zijn deze boeken als snack tussendoor te lezen.

Winterlezen

Ons lichaam is de hele dag in gevecht tegen infecties. Hoe werkt dat precies en wat zijn onze overlevingskansen in de toekomst

Winterlezen

Bundel vol duistere en grensverleggende verhalen van de schrijfster van ‘Wolf Hall’.

 

Ben je allergisch voor stilzitten? Probeer dan Luisterbieb. Zelfs als je druk bent kan je via de app verhalen ‘lezen’. Wil je meer weten over het lenen van e-books? Bezoek dan onlinebibliotheek.nl!