E-sports event: lasergamen in de nieuwe bibliotheek?

Game-minnend Almere: wij hebben iets heel gaafs bedacht. Op zaterdag 15 oktober organiseren wij een vet e-sports event in bibliotheek Stad. Waarom in de bibliotheek vraag je je misschien af? We willen laten zien dat de bibliotheek veel meer is dan alleen een boekenuitleenpaleis en een plek om fijn te studeren en te werken. En wat is er nu gaver dan lasergamen tussen de boekenkasten of games spelen op het enorme scherm in de nieuwe zaal?

Gamification

We trappen deze avond af met een talk van de Almeerse gamification expert en ondernemer: Horst Streck. Hij vertelt je alles over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van gamification. In twintig enerverende minuten ben je helemaal op de hoogte en daarna signeert hij zijn nieuwste boek: ‘Gamification, de kracht van beleving’.

Lasergamen tussen de boekenkasten!

Er zijn op de 15e oktober verschillende competities. Om te beginnen een lasergame wedstrijd. Met een team van vijf spelers krijg je de kans om in tien minuten het andere team te verslaan en een plek te veroveren in de finale. Win je de finale, dan ligt er uiteraard een toffe prijs op je te wachten. Lig je er na de eerste rond uit? Niet getreurd! Je kunt je prima vermaken in onze Virtual Reality Experience, de deelnemers van de FIFA competitie toejuichen of met een biertje genieten vanaf ons enige echte arena balkon op de tweede verdieping.

Fifa 17!

Ben je niet van het rennen of van het kruipen onder boekenkasten door? Dan kun je je opgeven voor een FIFA 17 competitie op de Playstation 4. Op de nieuwste console speel je deze vers gereleasde game 1 vs. 1. Er is plaats voor 16 fanatieke gamers dus wees er snel bij want vol = vol!

Meld je snel aan

Geen zin om te spelen, maar wel dit event ervaren? Kom dan gezellig een drankje drinken in het nieuwscafé. Reserveer wel even een gratis toegangskaartje via de website. Zit je bij een studentenvereniging? Heb je een leuke groep vrienden of collega’s en staan jullie te trappelen om met elkaar deze unieke strijd aan te gaan? Meld je snel aan!

 

  • Boek
  • PlayStation 4, Spel voor console, Game, Software
  • Boek