De engste films voor tijdens Halloween ??


31 oktober is het Halloween! En bij Halloween horen enge films. Daarom heb ik voor jou een lijstje met creepy films geschreven waarbij ik graag mijn ogen bedek. Het is een lijstje waar zowel horrorfilms als heeeeeele enge thrillers op staan. Succes met kijken ??

The Strangers

Een jong koppel brengt de nacht door in het afgelegen vakantiehuisje van de ouders van de man. De nacht verandert echter in een nachtmerrie als ze worden aangevallen door drie gemaskerde vreemdelingen. Het koppel moet boven henzelf uitstijgen om de aanvallers tegenstand te bieden en te overleven. (bron)

The Conjuring

The Conjuring vertelt het gruwelijke verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt, worden ze geconfronteerd met een machtige duivelse entiteit en raken ze betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven. (bron)

REC

Een jonge tv-journaliste en haar cameraman lopen mee met de lokale brandweer. Op een nacht moet de brandweer een oude vrouw redden, die in een appartementengebouw vast lijkt te zitten. Maar wat in eerste instantie op een doodnormale routineklus lijkt, begint langzamerhand te veranderen in een gruwelijke en duistere nachtmerrie.(bron)

It (1990)

Een plaatsje in Maine werd dertig jaar geleden geteisterd door ‘It’. Een groepje kinderen slaagde er destijds in ‘It’ te verslaan. Nu ‘It’ terugkeert, opnieuw in de vorm van de clown Pennywise, komen de jeugdvrienden weer bij elkaar om ‘It’ definitief te vernietigen. Maar ‘It’ is ditmaal voorbereid. (bron)

The Blair Witch Project

Drie filmstudenten reizen naar het Black Hills bos om een documentaire te maken over de legendarisch Blair-heks. Na een tijd rondgelopen raken Heather, Josh en Mike verdwaald, onderkoeld en opgejaagd. Uiteindelijk wordt er nooit meer iets van ze vernomen. Tot een jaar later hun filmmateriaal wordt gevonden… (bron)

Bij welke film bedek jij je ogen? En welke film ga jij kijken?

The Wailing is ook eng! En in ons filmhuis te zien ?