Global Entrepreneurship Week: vier ondernemerschap met mij mee!


Yes! De Global Entrepreneurship Week komt weer naar Flevoland, naar Almere om precies te zijn! In één week tijd vieren 170 landen ondernemerschap door wereldwijd, nationaal en lokaal duizenden evenementen te organiseren. Om jou te inspireren en te verbinden. En of het mij heeft geïnspireerd!! De ondernemer zat altijd al in mij. Tijdens de Global Entrepreneurship Week Flevoland 2017 raakte ik zo geïnspireerd dat ik in februari 2018 mijn bedrijf inschreef bij de kamer van koophandel.

Almere doet dit jaar voor de tweede keer mee en er is van alles te beleven! Ik ben tijdens deze week op ieder evenement te vinden. Ben je benieuwd welke evenementen dit zijn? Lees dan met mij mee!

Global Entrepreneurship Week

Foto: Sven Kraaijenbrink

Wat is er allemaal te doen tijdens/en voor wie is de Global Entrepreneurship Week?

Van maandag 12 tot en met zaterdag 17 november zijn er meer dan twaalf evenementen georganiseerd om ondernemerschap te vieren. Alle evenementen zijn gratis te bezoeken en vinden zowel overdag als ’s avonds plaats. Jongeren, studenten, young professionals, startups, ondernemers en niet-ondernemers, iedereen is welkom! En het mooiste is nog, je kunt gratis deelnemen aan alle evenementen! Maandag om 10.00 uur gaat de Global Entrepreneurship Week Flevoland van start in Windesheim Flevoland. Ook wordt er een co-workingspace geopend waar studenten en ondernemers de hele week gratis kunnen werken.

Global Entrepreneurship Week

Foto: Sven Kraaijenbrink

#girlboss

De rest van de week is er van alles te doen. Zo kun je op dinsdag 13 november ontbijten bij de Floriade Breakfast Club en/of deelnemen aan workshops tijdens Culturele Zaken. Woensdag 14 november kun je in gesprek met investeerders of jouw idee pitchen tijdens de laatste Awesome Foundation Almere Pitch Night van 2018. Donderdag 15 november kun je deelnemen aan een Rabobank Masterclass Finance en successen uit Flevoland horen tijdens #girlboss, om vervolgens door te gaan naar de Bierfabriek voor een feestelijke afsluiting. Vrijdag 16 november is het de Dag van de Ondernemer. Dit wordt gevierd met een Founderslunch, waarbij lokale changemakers en decisionmakers bij elkaar komen om te lunchen. Daar kun jij ook bij zijn! Stuur jouw motivatie op naar valerie@vanloof.nl en wie weet zit jij aan tafel met ondernemers uit Flevoland.

Alle inspiratie die je tijdens de Global Entrepreneurship Week hebt opgedaan, kun je uitwerken tijdens Startup Saturday op 17 november van 11.00 tot 16.00 uur. Ook kun je jouw ideeën met anderen delen en kun je luisteren naar verhalen van een aantal spreker.

Kijk hier voor meer informatie over de Global Entrepreneurship Week Flevoland 2018.

Wat is er zo leuk aan de Global Entrepreneurship Week?

Een week lang kun je meer dan twaalf evenementen bijwonen, die een ding gemeen hebben en dat is ondernemerschap. Toch licht ieder evenement een ander onderdeel van ondernemerschap uit. Daarnaast leer je tijdens ieder evenement mensen kennen en breid je zo je netwerk uit.

Global Entrepreneurship Week