Leuk nieuws: een cadeautje voor onze goud-leden!


Afgelopen maand hebben we onze Goud-leden verrast met een leuke actie. Deze leden mogen een jaar lang gratis gebruikmaken van onze online dienst ZEPservice! Heb je de actie gemist of wil je weten wat ZEPservice precies is, lees dan snel verder …

Wat is ZEPservice?

Bibliotheken weten als geen ander hoe je betrouwbare informatie onderscheidt van de rest. Dat gebeurde altijd al bij het samenstellen van de collectie boeken, maar gaat tegenwoordig veel verder. Zo heeft de nieuwe bibliotheek in 2016 een online dienst geïntroduceerd die ervoor zorgt dat je eenvoudig up-to-date blijft: ZEPservice. Dit is een intelligente informatiedienst voor studenten, professionals en mensen die meer dan gemiddeld nieuwsgierig zijn. Het combineert het gemak van een zoektool met de kwaliteit en toegang tot duizenden informatiebronnen. Door middel van een gepersonaliseerd zoekprofiel wordt in de door de gebruiker bepaalde frequentie een selectie van de beste content voorgeschoteld. ZEPservice vormt dan ook een essentiële informatie zoektool als je up-to-dat wilt zijn en blijven.

ZEPservice biedt onze Goud-leden:

  • Toegang tot interessante bronnen die onze bibliothecarissen voor je hebben geselecteerd.
  • Jouw persoonlijke dashboard wordt samengesteld op basis van je persoonlijke profiel waarin je aangeeft waar je interesses liggen.
  • Je krijgt hiermee een voorsprong, bent altijd up-to-date en bespaart kostbare tijd.

Ondertussen zijn wij druk bezig om ZEPservice verder te ontwikkelen en nóg interessanter te maken. Wordt vervolgd!

Ben je Goud-lid en heb je de actie gemist? Geen paniek, je kunt je nog steeds aanmelden >>
Was je nog geen Goud-lid maar wil je dat wel worden? Ook als je nu het Goud-abonnement afsluit, mag je je aanmelden voor ZEPservice.