Henkie en zijn kunstavontuur door Almere Haven

Ken jij Henkie al? Klein, geel, ontzettend nieuwsgierig en een échte kunstavonturier. Hij is onlangs gestart met een nieuw avontuur! Voor BG-22-24 The Young Artlab gaat hij namelijk op zoek naar kunst op de meest bijzondere plekjes in Almere Haven.

BG-22-24

BG-22-24 is een broedplaats voor talentvolle kunstenaars die zich gedurende een bepaalde periode kunnen ontwikkelen. Elk jaar organiseren zij een expositie met talentvolle Almeerse kunstenaars. Dit keer zetten zij Henkie in om op zoek te gaan naar kunstwerken. De kunstwerken vormen samen een bijzondere kunstroute: ‘Expect The Unexpected: Hapklare kunst’.

Kunst in de bieb

Kunst op plekken waar je het niet zo snel verwacht, kunst die opvalt, ons nieuwsgierig maakt en ons eventjes stil laat staan als we onderweg zijn naar de supermarkt, werk of naar school.  Zo ontdekte Henkie ook bij onze bibliotheek in Haven een bijzonder kunstwerk van Rebecca Scharn. Rebecca staat bekend om haar creativiteit en ze maakt fantasievolle werken voor onder andere WitchWorld. Heb jij dit kunstwerk ook al gespot? Laat het ons weten(#BGHenkieart)! En als je er dan toch bent, neem dan zeker een kijkje bij de kunstwerken van Stichting de 4 Elementen. Een samengestelde expositie die een indruk laat zien van de gebruikte technieken en mogelijkheden in klei, steen en hout.

Henkie

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar het kunstavontuur van Henkie? Volg Henkie dan op Social Media:

FACEBOOK / INSTAGRAM

of neem even een kijkje op de website.

henkie

Meer lezen over kunst kan hier: Kunst op de werkvloer, tattoeages