Innoveer met ons – Ideahunt


De nieuwe bibliotheek doet haar naam eer aan en zet stevig in op verschillende technologische ontwikkelingen en innovaties. Zo zijn wij een blog gestart, kun je binnenkort jezelf livestreamen in de bibliotheek en werken wij aan een nieuwe app en website. Wij zouden het leuk vinden als jij ons helpt de nieuwe bibliotheek verder te innoveren. De nieuwe bibliotheek maak je samen!

Ideahunt

Een platform waarop wij samen willen innoveren is Ideahunt. Hierop publiceren wij al onze projecten en innovaties. Om ons te helpen innoveren kun jij op dit platform feedback en ideeën geven. Je maakt als het ware samen met ons het eindproduct. Wij willen cocreatie stimuleren. Ideahunt is een Zweedse partij die helemaal vanuit Zweden is gekomen om een pitch te geven over het platform dat zij aanbieden. Wij waren hier zo enthousiast over dat wij met Ideahunt zijn gaan samenwerken.

Pressure Cookers

In een vorig blogartikel –deze– zijn een aantal innovaties uitgelicht. Eén daarvan was het project Pressure Cookers. De bedoeling van Ideahunt is dat zij een aanjager is voor onze Pressure Cooker bijeenkomsten. In deze sessies komt de nieuwe bibliotheek fysiek samen met een groep mensen die met ons mee wil innoveren. Waar Ideahunt online begint, worden de echt grote stappen gemaakt tijdens de Pressure Cooker sessies.

Innovatie

Het is geen geheim meer dat wij willen innoveren. Lees over Livespots, ons (e-) sports event en over andere innovaties hier. Innoveer jij met ons mee?!

Ideahunt button

  • Boek
  • Boek
  • Boek