Koningsdag in Almere? Dat is leuk!

Koningsdag in Almere is hartstikke leuk! De festiviteiten beginnen altijd rond een uurtje of 17.00 uur de avond ervoor: de start van Koningsnacht. Die gezellige nacht begint met vrijmarkten op bekende pleinen in Stad en Buiten en de passages. Op Koningsdag zelf kun je tot 17.00 uur verkopen op de vrijmarkten en zijn er ook activiteiten in Haven en Poort.

Koningsnacht

Zoals elk jaar vind je op de Grote Markt een podium waar artiesten en DJ’s zoals Los Carlos, Romario V., Joshi Shawn en Kai optreden. Ben je geen fan van Koningsnacht en feesten? Bezoek dan de vrijmarkten door de stad. Hier kun je altijd de beste spullen voor de laagste prijzen kopen.

Koningsdag in Almere

Koningsdag in Almere

Overdag zijn er optredens van Pleun (winnares The Voice Of Holland 2017), The Euro’s (Nederlandse beste feestband), Live-band Karaoke (zing zelf) en ‘Grote Markt loves Amsterdam’ met Dries Roelvink en Mario Broerse. Ga je liever ’s avonds de stad in? Neem dan een kijkje bij het ‘Foute Feest Festijn, Guilty Pleasures’. Dat is namelijk een groot feest der herkenning met optredens van onder andereThe Soca Boys (‘Follow The Leader’), T.O.F (‘Funk It Up’). Ook zijn er dj-sets van Jody Bernal (‘Que Si, Que
No’), Jeroen Post (TMF), The Klubbheads met BoozyWoozy en Ouwe Jongens Krentebrood. (bron: VVV). Kortom: veel gezelligheid en lekkere muziek!

Vrijmarkten

In Almere Stad en in het Lumièrepark zijn verschillende vrijmarkten te vinden! In Stad kun je terecht vanaf 26 april 17.00 uur en in het Lumièrepark vanaf 8.00 uur ’s ochtends! De laatste is vooral erg leuk voor kinderen.

Bekijk deze plattegrond van VVV waar de vrijmarkten zijn.

Wat ga jij doen?