Nieuwe e-books: lekker doorlezen in de avonduren!

Langer licht + beter weer = ’s avonds langer de tijd om in de tuin of op het balkon door te lezen. Mocht het dan toch donker worden, dan kun je met de e-reader buiten blijven zitten. Zet je gewoon je backlight aan! Weet je nog niet wat je wilt lezen? Ik heb een lijstje gemaakt met een paar nieuwe e-books die nu beschikbaar zijn om te lenen! Kortom: dit is het perfecte moment om te beginnen met een leesverlanglijstje.

De nieuwe e-books uit dit lijstje leen je natuurlijk bij de bibliotheek. Met een lidmaatschap van de nieuwe bibliotheek heb je keuze uit vele duizenden e-books voor tablet, smartphone of e-reader. Je kunt kiezen uit romans, thrillers, jeugdboeken, werk & studie, psychologie, poëzie, reizen en meer. Maak een webaccount aan op www.bibliotheek.nl/ebooks en begin met lezen. Ben je nog geen lid van de bibliotheek en wil je wel e-books lezen? Sluit dan een lidmaatschap af in de bibliotheek.

5x nieuwe e-books om te lenen

1. Ik jou ook – Marielle de Visscher

Sofie’s leven lijkt perfect. Ze heeft alles wat je kunt wensen: vrienden, een baan en zelfs een inloopkast. Toch mist ze nog die leuke vriend. Maar waar moet ze die dan tegenkomen? Het lot bepaalt dat dit zelfs kan gebeuren bij het bestellen van een boekenkast. Dit verhaal is perfect voor op vakantie!

>> Klik hier om te lenen <<

ik jou ook

 

 

 

 

 

 

2. Amanda – Jelmer Jepsen

Amanda is elf jaar oud maar heeft het niet makkelijk gehad. Haar moeder is weg en haar vader overleden. Haar enige gezelschap is een tamme boa constrictor. Ze wordt wereldnieuws wanneer ze met slang op zoektocht gaat naar haar moeder. Iedereen leeft met haar mee. Zal het Amanda lukken om haar moeder te vinden?

>> klik hier om te lenen <<

amanda

 

 

 

 

 

 

3. Dochters van anderen – Amy Gentry

Een nachtmerrie maar dan echt. De oudste dochter Julie van de familie Whitaker wordt op een nacht ontvoerd. Haar jongere zusje is hiervan getuige en de familie gaat hier bijna aan onderdoor. Jaren later staat Julie ineens weer voor de deur. Na een paar vreemde dingen gaat de moeder twijfelen. Is dit meisje wel haar dochter? Voor liefhebbers van ‘Gone Girl’ en ‘Het meisje in de trein’.

>> klik hier om te lenen <<

dochters van anderen

 

 

 

 

 

 

4. Pijn – Zeruya Shalev

Iris raakt zwaargewond bij een terreuraanslag. Dit trauma komt ze nooit helemaal te boven. Toch gaat ze verder met haar leven. Ze trouwt en krijgt kinderen. Plotseling ontmoet zij opnieuw haar oude jeugdliefde Eitan. Hij verliet haar ooit zonder uitleg. Deze ontmoeting is het begin van een emotionele reis. Kan liefde oude wonden doen helen?

>> klik hier om te lenen <<

pijn

 

 

 

 

 

 

5. Schaduw – Mirko Zilahy

Rome: drie moorden in drie dagen. Alle slachtoffers zijn met chirurgische precisie toegetakeld. In deze grote stad is er maar een man die dit mysterie kan oplossen: Enrico Mancini. Dit zal echter niet makkelijk gaan. Hij heeft net zelf zijn vrouw verloren. Zal het hem, ondanks dit grote verlies, lukken om de moordenaar te vinden?

>> klik hier om te lenen <<

schaduw

 

 

 

 

 

 

Zit er een titel tussen die je aanspreekt? Zodra er weer nieuwe e-books verschijnen breng ik je weer op de hoogte. Tot die tijd veel leesplezier!