Shanna is onze Snapchatter!!!


Shanna is onze nieuwe snapchatter in december. Zij gaat in deze maand alle leuke projecten en activiteiten Snappen. Je kunt haar volgen door ‘nieuwebieb’ toe te voegen in Snapchat. Dit is een korte introductie met Shanna

Shanna, vertel ons eens wie je bent!

Ik ben Shanna! Ik ben 20 jaar oud en een eerstejaars pabo-student. Daarnaast heb ik een mega erge verslaving aan chickennuggets, dus als je me ooit ergens blij mee wilt maken.. ­čśë Ik houd van gezelligheid, ben graag onder mensen en houd er van om lekker te kletsen met iedereen.

Waarom wilde jij onze snapchatter worden?

Een tijdje geleden was er een superleuke activiteit hier in de Bieb, namelijk lasergamen- en een Fifa-toernooi. Dit vond ik echt onwijs tof! Toen hoorde ik dat ze iemand zochten die allerlei leuke activiteiten voor de bieb wilt vastleggen en wilt delen. Toen dacht ik: ‘Waarom niet!?’ Dit leek mij een onwijs toffe manier om betrokken te raken met alles wat er gebeurt in de nieuwe bibliotheek en het te kunnen delen met jullie allemaal!

Wat denk je te gaan doen?

Het lijkt mij superleuk om met de mensen in contact te komen die hier dagelijks/wekelijks komen. Gewoon om lekker te babbelen met iedereen. Daarnaast denk ik dat ik ervoor kan zorgen dat alles wat hier gebeurt op een leuke manier wordt vastgelegd en ervoor kan zorgen dat de nieuwe bibliotheek nog bekender wordt bij de jongere doelgroepen!

Wil jij Shanna volgen? Voeg ‘nieuwebieb’ toe in Snapchat!

Snapchat de nieuwe bibliotheek