Spannende boeken … voor de liefhebbers


Al sinds mijn kindertijd lees ik het liefste in bed. Mijn ouders hadden een regel dat na een afgesproken tijdstip het licht uit moest. Om toch door te kunnen blijven lezen, had ik een zaklamp en bouwde ik een dekbed-tipi. Zodat mijn ouders in de hal niet konden zien dat ik nog aan het lezen was. En lezen in het donker is extra spannend met spannende boeken, zowel voor kinderen als voor volwassenen!

Lezen in de nacht

Als ik nu in bed wil lezen hoef ik niet meer een zaklamp op de bladzijden te richten. Ik heb nu een e-reader met een zelf verlichtend scherm. Ik kan het zo instellen dat het door anderen bijna niet te zien is. Of ik kan het heel helder afstellen zodat ik niet zo vreselijk in het donker zit. Helpt ook om de monsters onder je bed te verjagen, of die enge schaduw bij de deur!

Tips

Voor de stoere meisjes en jongens die ook stiekem door blijven lezen:

Voor jongeren voor wie het niet spannend genoeg kan worden:

Voor diegene met ijzeren zenuwen een kleine selectie spannende e-books:

Wil je meer weten?

Voor het lenen van een e-book heb je je bibliotheekpas en een webaccount nodig. Klik hier voor meer uitleg over het lenen van e-books. En: vergeet ook niet even te kijken bij de VakantieBieb, voor gratis (spannende) e-books!

  • book
  • book
  • book