Suburbia speelt Engelse detective hit op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere


Engeland, 1912. Als inspecteur Goole aanbelt bij het huis van de welvarende familie Birling, betekent dat het abrupte einde van een verlovingsfeest. Goole onderzoekt de zelfmoord van een jonge vrouw, Eva Smith. Goole ondervraagt alle aanwezigen en ontrafelt zo stap voor stap hun geheimen. Zijn zij schuldig aan de dood van de jonge vrouw?

Klassieker

De inspecteur en het dode meisje is een detective over schuld, schaamte en sociale ongelijkheid. Een scherp familieportret tegen de achtergrond van de Engelse klassenmaatschappij aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog. Het toneelstuk van J.B. Priestley is een klassieker in Engeland die meermalen is verfilmd en de afgelopen jaren een ‘revival’ in de Engelse theaters kent.

Alle zintuigen geprikkeld

De zomervoorstelling van Theatergroep Suburbia is een compleet avondje uit in de prachtige natuur van Stadslandgoed De Kemphaan. Er wordt een driegangendiner bereid, geïnspireerd op de Engelse keuken. En natuurlijk met zoveel mogelijk biologisch ingrediënten uit de streek. Het vlees komt rechtstreeks van de Stadsboerderij. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een vegetarisch menu te kiezen. Na afloop van het diner zijn er diverse afwisselden dingen te doen. Zo vertelt vertaler Chiara Tissen meer over het toneelstuk en J.B. Priestley (op woensdag) of wandel je met Staatsbosbeheer over het landgoed (donderdag). Nog meer doen? Check dan vooral de Suburbia Surprises, het afwisselende programma op de zaterdag. Zin in een Engelse picknick? Bestel dan de Picnic Basket voor een lazy Sunday op het landgoed, voorafgaand aan de zondagmatinee.

Korting!

De zomervoorstelling is te zien van 20 juni t/m 29 juli. Bestel nu kaarten en krijg € 5,- korting per kaart. Dat kan via deze link. Voer eerst de kortingscode in: UITMETSUBURBIA2018. Vervolgens zie je onderaan het bestelscherm een speciaal promotie ticket verschijnen. Selecteer dit ticket; hierin is de korting al verrekend. Nu kun je je kaart bestellen.

Theatergroep Suburbia

Theatergroep Suburbia is het stadsgezelschap van Almere. Ze maken aantrekkelijk toneel voor alle bewoners van de stad. Ontroerende, tragische en geestige voorstellingen over de vraag ‘Hoe moet je leven?’. Het gezelschap speelt heel nadrukkelijk voor iedereen. Ook voor mensen die (bijna) nooit het theater bezoeken. De locaties waar de voorstellingen plaatsvinden, verschillen nog al eens. De ene keer is het in het theater, dan weer op een flatgebouw, een parkeergarage én natuurlijk op Stadslandgoed De Kemphaan!