December verlanglijstje: de favorieten van Nynke


Als je collega’s vraagt hun december-verlanglijstje te delen, dan kun je natuurlijk zelf ook niet achterblijven. Mijn verlanglijstje is een Sint-lijstje. Dat vieren we al jaren, mét (vileine) gedichten, zonder ellendige surprises :). Kerst is lees-tijd, dus dan krijgen we een boek onder de boom.

Swatch

Ik ben nogal een fan van Swatch … Een soort jeugdzonde, maar inmiddels heb ik er tien en er komt eens in de zoveel tijd wel weer eentje bij. Mijn familieleden zijn er een beetje zat van, dus voor dit jaar staat er niet eentje op mijn lijst. Toch altijd een van de meest gewenste cadeautjes! De leukste vind je op Squiggly, daar hebben ze namelijk ook vintage Swatches. En altijd leuke aanbiedingen!

verlanglijstje

Make-up

Ik ben niet van de dikke lagen make-up, maar op mijn ogen zit altijd wel iets. En het liefst met glitters – eens een ekstertje, altijd een ekstertje! Deze glitters van Urban Decay staan dan ook heel hoog op mijn verlanglijstje. Net als het oogpotlood met glitters van hetzelfde merk.

verlanglijstje

Sieraden

Bij sieraden denk je vaak: duur! Maar dat hoeft helemaal niet … En niets leuker dan een mooi doosje met oorbellen of een armband. Nog meer glitter ;)! Deze van Jewellery by Sophie is een favoriet. Mét hartje. Ik heb ook heel erg iets met hartjes. En eenvoud.

verlanglijstje

Kerstballen!

Dochterlief en ik hebben al jaren een kerstboom met de gekste ballen, meeste glitters en wildste kleuren. Een aanvulling daarop is altijd welkom. En het liefst dan eentje gekocht bij een bijzonder winkeltje. Deze past mooi in de collectie. Gevonden bij Villa Kakelbont.

verlanglijstje

Sokken

‘Nou niet langer mokken, van Sinterklaas krijg je ook dit jaar weer sokken!’ Het is in onze familie een soort running gag geworden: zonder sokken geen Sint. En de leukste sokken vind je natuurlijk bij Happy Socks. Er zit voor iedereen altijd wel wat tussen en het is weer eens wat anders dan ‘gewoon’ zwart.

verlanglijstje

Boek!

Natuurlijk een boek! Niet op het Sint-verlanglijstje, maar wel voor kerst. Ik ben een enorme Harry Potter-fan en van deze Engelse en prachtig geïllustreerde versie krijg ik geen genoeg. Vorig jaar stond deel 1 op mijn lijstje, nu deel 2 of drie. Het leuke van dit boek is dat je door de tekeningen toch weer een heel ander beeld krijgt van het verhaal. Een mooie aanvulling op de al bestaande boeken en films. En natuurlijk heerlijk om met kerst te lezen!

verlanglijstje

Wat staat er op jouw lijstje? Ik ben benieuwd!