We blaf Woef Side Story

De familiehit Woef Side Story (8+) is een Romeo en Julia op z’n hondjes. De stoere straathond Toto en de bloedmooie rashond Marina zijn verliefd. Maar in een wereld waarin iedereen in hondenhokjes is ingedeeld, mag hun liefde niet bestaan. Is de liefde van Toto en Marina sterk genoeg?

Verliefd

Theater Rotterdam heeft wederom een speciale familievoorstelling geschreven, en dit keer spelen dieren de hoofdrol. Na succesvolle shows zoals Lang & Gelukkig, Snorro en Moord in de Kerststal regisseert Pieter Kramer opnieuw een beroemd verhaal met een eigenzinnige draai: Woef Side Story. Het verhaal speelt zich af in de wereld van de dogshows, hondenkapsalons en losloopgebieden. Een straathond en een bloedmooie rashond worden verliefd op elkaar, maar de samenleving accepteert dit niet. Het gedrag van de baasjes vindt ook plaats bij de dieren: iedereen wordt namelijk in (honden)hokjes geplaatst en mogen daar niet uit.

Romeo en Julia …

Woef Side Story is een knipoog naar West Side Story, de beroemde New Yorkse vertaling van het bekende Romeo en Julia verhaal. Het zit boordevol bekende en hartverscheurende liedjes, indrukwekkende decors en prachtige kostuums, meer dan geschikt voor zowel jong als oud!

Lady & de Vagebond Arrangement

Woef Side Story mag dan wel geïnspireerd zijn op Romeo en Julia op z’n hondjes, maar: Lady & de Vagebond is natuurlijk ook een liefdesverhaal over onze geliefde viervoeters. Daarom presenteert KAF hondsdol voorpret met het Lady & de Vagebond arrangement. Een heerlijk gezellige setting waarin je als stel, gezin of als ouder/kind kunt genieten van een heerlijk bord Italiaanse spaghetti en een fles wijn (of 2 drankjes naar keuze per persoon).
Woef Side Story speelt op vrijdag 9 maart in KAF.