De nieuwe bibliotheek op Youtube met ‘De 5’


De nieuwe bibliotheek gaat met haar tijd mee. Het Digital Lab van de nieuwe bibliotheek bestaat uit een groep jonge medewerkers die nieuwe doelgroepen wil bereiken voor de nieuwe bibliotheek. Zo hebben wij Snapchat, Instagram en nu ook een gloednieuw YouTubeformat ‘De 5’. Om de week op vrijdag om 17:00 uur komt er een video online op ons YouTubekanaal.

Youtube

YouTube is een groeiend format onder jongeren. Jongeren van 12 t/m 24 jaar zijn al actief en groeiende en nu ontdekt ook de leeftijd 25+ het platform. Wij zien hier een kans met het Digital Lab om met ‘De 5’ een jongere doelgroep te trekken naar onze bioscoop. De video van ‘De 5’ wordt ook opgenomen in onze filmzaal. Wij beoordelen vijf scènes uit vijf films met een cijfer van één t/m vijf met vijf man. Deze video wordt de 5e werkdag geüpload om 17:00 uur. Alles met 5 dus … Waarom je naar onze video’s moet kijken? Kijk maar op ons YouTubekanaal! Aanstaande vrijdag wordt de eerste video geüpload. ‘De 5’ is de eerste video die wij speciaal schoten voor ons YouTubekanaal. Abonneren kan via onderstaande knop!

Wie zijn ‘De 5’?

De vijf mannen die de scenes beoordelen zijn medewerkers van de nieuwe bibliotheek genaamd Adham, Daniel, Stefan, Levien en Sven. Vier van de vijf zijn werkzaam bij het Digital Lab van de nieuwe bibliotheek. Het Digital Lab zorgt voor digitale innovatie en zoekt naar nieuwe doelgroepen. Levien is werkzaam als filmprogrammeur en gaat samen met de andere vier op zoek naar films om bij de nieuwe bibliotheek in de filmzaal te vertonen!