Zinderende zomermiddag met bordspellen en muziek


Op 22 juli begint de zomervakantie dan echt. Zin om de zomer op een leuke manier in te luiden? Trap ‘m dan af bij de bieb met de zinderende zomermiddag. Als het lekker weer is toveren we de binnentuin om in een echt spelletjesparadijs waar je kunt spelen tot je erbij neervalt.

Vlotte Geesten

Van oude klassiekers tot de nieuwste spellen. Even niet digitaal, maar heerlijk fröbelen met pionnen, kaartjes en papieren handleidingen. Zelf een spel meenemen? Dat mag natuurlijk ook! Van Monopoly, Kolonisten van Catan en Triviant, tot Vlotte Geesten, Halli Galli en Pak die Zak. Allemaal reuzeleuke bordspellen en spelletjes om te spelen, het liefst de hele vakantie door, als je een spelletjes-freak bent. En schaken kan natuurlijk ook. Er staan twee grote schaakborden in de bibliotheek en ook tijdens deze zinderende zomermiddag kun je het prima tegen elkaar opnemen!

Dorst?

Heb je dorst? Ook dan ben je deze middag in de bibliotheek aan het goede adres. Er worden namelijk gratis waanzinnige Brainshakes geserveerd. Wat dacht je van een Einstein: met sinaasappel, banaan, mango en maca? Of een Steve Jobs: met appel, peer, kiwi, citroen en gember? Of misschien een Da Vinci met sinaasappel, banaan, goji bes en bijenpollen? Er zijn de leukste combinaties bedacht. Kom de shakes uitproberen en wordt nét dat beetje slimmer. Handig voor ná de vakantie, als je weer naar school moet ;).

Muziek!

En natuurlijk is er ook muziek! Niets fijner dan een heerlijke zomerse tune tijdens een gezellige middag spelletjes doen. Wie er komen? Er is live muziek van de Almeerse muzikanten Ricardo Kolleman en Jeroen Rutjes. Kom luisteren en swingen en kom in die zomervibe!

https://www.youtube.com/watch?v=Wg6w8toqP2o

Deze activiteit in bibliotheek Stad is gratis en van 14.00 tot 17.00 uur doorlopend toegankelijk. Dus kom met een stel vrienden, neem je spelletjes mee en kom de zomer inluiden met de zinderende zomermiddag!