Zomerlezen begint met de Spannende Boeken Weken


Van zaterdag 1 juni t/m vrijdag 21 juni vinden de Spannende Boeken Weken 2019 plaats, die weer in het teken staan van Zomerlezen! Spanning is het meest gelezen genre en het boek is onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint natuurlijk in de bibliotheek. De ruime collectie thrillers in de bibliotheek bezorgt je een zinderende zomer.

De lol van een spannend boek

Wat is er nou zo leuk, en zelfs verslavend, aan het lezen van een spannend boek? Is het omdat je even helemaal weg kan dromen in een andere wereld? Of is het omdat je, veilig in je hangmat, blij bent dat jou al die ellende uit het boek niet overkomt? Het lezen van een boek versterkt in ieder geval de emotionele ontwikkeling en het empathisch vermogen. Lezen prikkelt de fantasie en geeft rust (ja, zelfs een spannend boek) en verbetert bovendien het concentratievermogen. Genoeg redenen om je deze zomer weer eens heerlijk te laten meeslepen door een spannend verhaal.

Spannende Boeken Weken

Detectives, literaire thrillers en true crime, de bibliotheek heeft het

Vind je het moeilijk om te kiezen? In de bibliotheek zijn de beste en nieuwste spannende boeken speciaal voor jou verzameld op een display. Kies je voor een ijskoude Scandinavische thriller, of een gruwelijk spannend boek van een Nederlandse schrijver? Of kies je voor een psychologische thriller of voor een spannend verhaal uit een ver verleden? Kijk ook eens op onze website voor messcherpe tips!

Word lid en ontvang een spannend cadeau!

Ben je nog je nog geen lid van de bibliotheek? Schrijf je dan in tijdens de Spannende Boeken Weken (die duren in de nieuwe bibliotheek tot en met zondag 23 juni!) en ontvang gratis een unieke badhanddoek (of frisbee, als je die liever wil).

Begint jouw vakantie ook met een spannend boek? Zo ja, we zijn benieuwd welk boek dat is! Laat het weten met een reactie.